Steinsland & co

Nr. 1 i Tuppeligaen

Steinsland & co er markedsleder innenfor klekking av kyllinger til egg-produksjon. Med et brennende engasjement for Bryne fotballklubb, er det naturlig for Steinsland å koble disse to forholdene. Morsomme annonser med fotballspillende høner og tekster som lokker fram smilet. Resultatet har blitt en sjarmoffensiv av en kampanje. 3-0!

Her er et eksempel pĂĄ teksten i en av annonsene:

Ja da, det gikk den veien høna sparker. Med Bryne. Litt trist. Vi er tross alt jærske her hos Steinsland & Co og har hjerter som banker flatt og forblåst, år etter år. Men i Tuppeligaen lykkes vi! Hver uke klekker vi ut inntil 56 000 hønekyllinger som skal sørge for at kundene våre rundt om i landet er sikret en skadefri tropp og storspill på hjemmebane.

Og mye flott spill blir det – tre av fire eggproduserende høner i Norge er høner fra toppen av Tuppeligaen, det vil si høner fra vårt klekkeri. Alle ­sammen har bestått legesjekken med glans. De er Lohmann-høner, som i over 20 år har vært verdens suverent mest lønnsomme verpehøner. Så når lagoppstillingen leses opp, er det helt naturlig at jubelbrus og fjærbrus ­danner en salig miks på tribunen. Forresten – det brukes ikke speaker under kampene i Tuppeligaen. Det brukes halLohmann.

Glødefisk